Váš růst je mým cílem

Denis Vysloužil
Marketing Freelancer

Vydělávám klientům peníze. Řeknu to stručně a jasně. Řekneme si to bez omáčky. Všechny zajímá jen zisk, počet objednávek a PNO. A abych se přiznal, tak mě také. Chci pro Vás jen to nejlepší, a proto se úzce zaměřuji na dosažení našich stanovených cílu.

Co dělám?

Jsem tu proto, abych s vámi sdílel své znalosti, nápady a dovednosti a pracoval na dosažení konkrétních cílů, které jste si pro svou firmu stanovili. Váš úspěch a růst jsou pro mě prioritou, a proto budu aktivně spolupracovat na dosažení těchto cílů.

k

Výkonnostní PPC reklamy

Mám zkušenosti se správou reklamy v 10 různých zemích. Patří mezi ně Španělsko 🇪🇸, Anglie 🇬🇧, Česko 🇨🇿, Polsko 🇵🇱, Slovensko 🇸🇰 a Itálie 🇮🇹 apod.

Brand Identity

Společně vytvoříme silnou a autentickou brandovou identitu, která nejen vyčnívá na trhu, ale také rezonuje s vaším cílovým publikem.

Web Design

S precizním zrakem pro design a hlubokým porozuměním uživatelským zkušenostem, vytvořím webové stránky a e-shopy, které nejen zaujmou, ale také jsou konverzní.

Business Strategy

Mým cílem je nejen poskytovat vám služby, ale stát se skutečným partnerem ve vašem podnikání. Chci být tím, na koho se můžete spolehnout, kdo vás podpoří a pomůže vytvořit marketingovou strategii, která nejen zlepší viditelnost vaší firmy, ale také zvýší váš zisk.

SEO

S hlubokým vhledem do SEO vám pomohu postavit pevný základ pro organické vyhledávání. Vaše webové stránky budou ve vrcholových výsledcích, kde je budou moci snadno najít ti správní lidé.

Photography

Fotografování a videa jsou pro nás nejen prací, ale také vášní. Skrze objektivy našich kamer a fotoaparátů se snažíme zachytit krásu okamžiků a sdílet ji s ostatními. Fotografie a videa jsou pro nás způsobem, jak vyprávět příběhy a zachytávat emoce

Zaměření na Efektivitu a Výnosnost

Nejde jen o kliky a zobrazení – jde o skutečné výsledky. Mým hlavním cílem je zajistit, aby každá investice do reklamy přinesla měřitelnou návratnost. Sleduji trendy, analyzuji data a optimalizuji kampaně, abych zajistil co nejvyšší efektivitu a výnosnost.

Investice do reklam

Let zkušeností

Specialistů za zády

šálků kávy

Dělám práci, pod kterou se podepíšu

Zkušenosti, na které můžete spoléhat: S 8 lety působení v marketingovém světě, jsem prošel mnoha výzvami a změnami. Moje zkušenosti jsou vaší zárukou kvality a odbornosti. Vaše podnikání je jedinečné, a já se těším, že vám pomohu najít optimální strategii pro jeho růst.

Značky, které mi důvěřují

Mé zkušenosti

Moje práce spočívá v pomáhání klientům vytvářet marketingové strategie, které nejen posilují jejich přítomnost na trhu, ale také generují zisk.

Moje zkušenosti představují pevný základ mé profesní dráhy. S hrdostí mohu říci, že mám za sebou celých 8 let pracovního nasazení, během nichž jsem se neustále rozvíjel a zdokonaloval. K tomu jsem absolvoval řadu školení v oblastech PPC a SEO, což mi umožnilo získat hluboké znalosti a dovednosti v těchto klíčových oblastech digitálního marketingu.

Tyto zkušenosti a dovednosti mi nejen pomáhají lépe rozumět trhu a jeho proměnám, ale také mi umožňují poskytovat našim klientům komplexní a účinná řešení. Jsou mou cestou, jak zvýšit úspěch našich projektů a dosáhnout výsledků, které jsou více než jen uspokojivé.

  • Výkonnostní PPC kampaně – 100 %
  • Branding – 90%
  • Web design – 85%
  • SEO optimalizace – 80 %

Mám za sebou tým, se kterým vyřešíme jakýkoliv problém

Jsou to jednotlivci z různých oblastí marketingu, kteří mají nejen hluboké znalosti, ale také vášeň pro to, co dělají. Když říkám, že mám za sebou tým, na který se můžete spolehnout, myslím to vážně.

Nezáleží na tom, jaký problém či výzvu máte před sebou. Když dáme hlavy dohromady a přijdeme s řešením, které vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

Co o mně říkají klienti?

Největší prodejní argument jsou reference. Na tom se shodneme ne?  Tady najdete výcuc mých referencí od klientů, kteří mi svěřili jejich projekt a jsou nadmíru spokojení.

“Je to již téměř rok, co s Denisem spolupracujeme. Za tu dobu nám výrazně narostl obrat z PPC při zachování PNO, zejména skvěle funguje Google Ads a Facebook. Nebrání se inovacím a stále zkouší nové věci. Velkou výhodou pro nás je, že Denis dokáže spravovat PPC reklamy pro náš eshop 24 hodin denně. Můžeme jedině doporučit.”

Martin Š.

Benoble.cz

“Za těch pár měsíců co se známe a spolupracujeme spolu si velmi vážím vaší spolehlivosti, pracovitosti a ochoty vždy pomoci, přizpůsobit se situaci a vyjít vstříc. Velmi mile mě překvapilo, když IT kolega nemohl díky hlídání dětí pracovat na plný výkon, že jste za něj okamžitě ,, zaskočil“ a dal vše do naprostého pořádku a tím zachránil rozjezd našeho e- shopu bylinkyzamazonie.cz. Sice vás neznám léta, ale jedno vím jistě a to že jste člověk, který si stojí za svým slovem a též někdo na koho se mohu ve všem 100% spolehnout. A to je v podnikání, spolupráci a dovolím si říct i v přátelství velmi cenná deviza, která se v dnešní době moc nevidí. Ještě jednou moc děkuji a těším se na další spolupráci.”

Blanka Čížkovská

Bylinky z Amazonie

“Denis je moje práva ruka v oblasti rozvoje eshopu.
Stará se primárně o PPC reklamy, ale ve skutečnosti se na něj můžu obrátit s čímkoliv 🙂 stojí mu v zádech totiž tým odborníků z agentury Softema. Denis opravdu poslouchá a respektuje, co mu říkám – moji vizi i strategii. Doporučil mi další možnosti rozvoje (například SEO, emailing, expanzi na SK apod.)
Jemu totiž na mém eshopu vážně záleží, a to je při spolupráci důležité. Můžu ho doporučit všemi deseti!! (a to jsem fakt náročná!)”

Vendy Daňková, majitelka e-shopu Šperky Daniek

“Denis se mi stará o webové stránky, sociální sítě, reklamy, propagace, fotky, videa a radí mi co a jak. A hlavně i díky němu mám zpětnou vazbu a vidím kolik objednávek přišlo. A mohu říct, že všem, kdo podnikáte a nebo chcete začít je to nejlepší investice do marketingu, protože se Vám to díky němu vrátí několikrát zpět! Profesionální přístup a skvělá komunikace ve dne i v noci.”

Nikola Stuchlíková

L&N Beauty Lounge, Kosmetický salon Olomouc

Dejme si
e-kávu a poznejme se

Chci poznat vás a váš projekt.
Vyberte si volný termín ke konzultaci a pojďme si říct, s čím vám můžeme být nápomocni.